Vuit mesos per treure greix a l’Ajuntament

L’ajuntament ha aprovat encetar un procés per racionalitzar i simplificar la seva estructura i facilitar els tràmits a la ciutadania. L’acord sorgeix de la proposta de Convergència i Unió aprovada en l’últim ple. Durant quatre mesos es recabaran opinions i propostes i els quatre mesos mesos s’avaluaran quines accions s’han de fer.

Convergència i Unió creu que les administracions han de facilitar la reactivació econòmica. Per això, volen simplificar i agilitzar l’administració local basant-se en el model aprovat a Catalunya amb les anomenades ‘lleis òmnibus’. Segons CiU, volen aconseguir una gestió més econòmica, eficient i eficaç convertint la ciutat en més atractiva per a les persones i empreses que vulguin “fer créixer el seu projecte o en vulguin encetar un de nou”.

Segons el regidor, Jordi Font, que s’ha estrenat al Ple defensant la moció, entre els “nombrosos” organismes autònoms, departaments, societats municipals o mixtes, consorcis i empreses públiques hi ha possibilitats de simplificar el consistori i agilitzar-lo.

L’equip de govern socialista ha donat suport a la moció, tot i matisar que, segons consideren, ja s’han fet passes en aquest sentit durant els últims temps. La proposta ha tingut 25 vots a favor i dues abstencions. Totes les formacions de la ciutat han votat a favor tret de l’Entesa per Sabadell que s’ha abstingut.

One Comment