Millors notes selectivitat. Autor: David B.

Reconeixen els millors alumnes de Selectivitat de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut els deu alumnes que millor nota han aconseguit a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). A la Sala de Plens, l’alcalde, Juli Fernàndez, i el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, han felicitat els alumnes pel seu gran esforç i també als familiars i professors pel suport que els han donat.

S’ha premiat als alumnes residents a Sabadell i escolaritzats a centres de la ciutat que han obtingut les millors notes finals d’accés a la universitat. Han rebut un diploma acreditatiu i un premi econòmic en forma de val.

El regidor Berlanga ha afirmat que espera molt d’ells perquè es troben en una situació molt bona per accedir als estudis universitaris que més desitgen. A més, Berlanga i l’alcalde Fernàndez han destacat que és important que els estudiants facin un retorn a la societat segons allò que estudiïn i que sempre tinguin present la ciutat.

Fernàndez ha afegit que la formació és part de la nostra vida corrent perquè cal una formació constant i forma part inert de la nostra vida per desenvolupar la nostra carrera professional.

Millors notes selectivitat. Autor: David B.
Els estudiants sabadellencs amb millors notes de la selectivitat. Autor: David B.

Per al reconeixement, l’Ajuntament ha tingut en compte la nota de les proves d’accés a la universitat i la nota mitjana de l’expedient acadèmic, només la fase general.

La Judith Galan és l’alumna que ha tret la nota d’accés més alta, un 9,52 sobre 10 i, sumant la nota de la fase específica, ha arribat fins al 12,92 sobre 14. Ha decidit estudiar medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Quan vaig començar el batxillerat científic no sabia que voldria estudiar, però tenia clar que volia ajudar als altres. Medicina m’oferia la part d’ajudar als altres atenent als pacients i també tinc la part de recerca”, ha puntualitzat Galan.

La segona alumna amb la nota d’accés més alta és l’Anna Comas. Ha aconseguit un 9,32 a la fase general i amb la part específica ha arribat fins al 12,9. Només fa tres mesos que va decidir què estudiaria.

Sabia que volia fer enginyeria, però exactament quin tipus. Volia dedicar-me a fer pròtesi. L’enginyeria biomèdica no m’oferia exactament el que jo desitjava i llavors vaig decantar-me per l’enginyeria industrial. Considerava que faltava en la carrera la part més humana i empresarial i a l’Institut Químic de Sarrià (IQS) oferien un doble grau d’enginyeria industrial i ADE.

Amb aquest reconeixement, es vol destacar que és necessari una bona formació per al futur. Berlanga ha volgut destacar la feina que fan els professors perquè dediquen moltes hores perquè els alumnes puguin tenir un bon nivell.

Foto portada: recepció dels alumnes amb millors notes finals d’accés a la universitat. Autor: David. B.

Comments are closed.