Joaquima Júdez

Sabadell homenatja la figura de la doctora Júdez

La ciutat de Sabadell ha homenatjat aquest diumenge la doctora en psiquiatria i pediatria infantil Joaquima Júdez pel seu compromís amb el benestar dels sabadellencs i pel seu treball amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’homenatge s’ha fet dins dels actes previstos en la festa anual que l’entitat sabadellenca Atendis realitza al Parc de Catalunya, entitat en la que la doctora hi està estretament vinculada des de fa molts anys i de la que actualment és membre de la Junta Directiva.

Joaquima Júdez
Un moment de l’homenatge. Autor: David B.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha apuntat que “aquest és un reconeixement de tota la ciutat a la tasca que ha realitzat durant tota la seva trajectòria professional la doctora Joaquima Júdez. Perquè ella ha estimat i estima molt i això fa que passin coses extraordinàries”.

La doctora Júdez té la capacitat de fer que a la nostra ciutat hagin passat coses que en ciutats del mateix tamany que la nostra és impossible que passin i a més fa no tinguin els mateixos serveis per atendre persones amb problemes de salut mental o de qualsevol altre discapacitat psíquica. Això és una cosa que li hem d’agrair, ha explicat Fernàndez.

L’alcalde, acompanyat del regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez i d’una representació de regidors del govern i l’oposició, juntament amb diversos representants de les entitats de la ciutat, han lliurat una placa on es podia llegir Sabadell a la doctora Joaquima Júdez Fageda per tants anys dedicats a la ciutat. Sabadell, maig 2017. També s’ha lliurat un ram de flors a la doctora que ha estat acompanyat d’un intens i llarg aplaudiment per part dels presents.

Júdez, que s’ha mostrat molt emocionada, ha agraït el reconeixement i ha manifestat que “he fet molt i he treballat molt, però ho he pogut fer perquè al arribar a Sabadell només vaig trobar persones que volien treballar i de seguida ens vam entendre molt bé”.

Foto portada: moment del lliurament de la placa. Autor: David B.