Women Race

1.119 participants solidàries a la ‘Women Race’

Aquest diumenge els carrers de la ciutat s’han tenyit de violeta, color que duien les 1.119 participants a la segona cursa solidària Women Race El Corte Inglés per a col·laborar amb l’entitat Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica.

A les 9:30 del matí, l’Eix Macià ha estat l’escenari -com en la primera edició- de la sortida de la cursa, que enguany han superat en 200 corredores, la xifra de l’any passat. La cursa de cinc quilòmetres pels carrers del centre de la ciutat amb sortida i arribada a l’Eix Macià, s’ha desenvolupat en un ambient totalment festiu, solidari i totalment popular.

Si no podeu veure la galeria, podeu fer-ho a Flickr: ‘Women Race 2016‘. El text segueix a continuació.

La guanyadora de la segona edició Women Race ha estat la castellarenca Laura Vílchez, seguida de Mari Carmen González i en Encara García. La quarta posició -i el millor temps d’una sabadellenca- ha estat per la futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Georgina Vila.

El director de comunicació de El Corte Inglés, Jordi Romañach, ha assegurat que “l’objectiu de la cursa solidària no és superar xifres ni batre rècords, però el que sí que volem en una cursa d’aquest tipus és que vagi evolucionant i tenir 200 inscrites més que l’any anterior ens satisfà molt”. Romañach ha apuntat que “ja treballem per a la tercera edició l’any que ve”.

Foto portada: sortida de la cursa. Autor: David B.