Foto portada: façana de l'escola Nostra Llar, aquest matí. Autor: ACN.

55 nens de l’escola Nostra Llar, atesos per una fuita de clor en una piscina de Gualba

55 nens d’entre cinc i 11 anys van ser atesos dimecres a la tarda per una fuita de clor que va tenir lloc en una piscina d’una casa de colònies de Gualba (Vallès Oriental). Els serveis d’emergències van tenir coneixement de l’incident cap a les set del vespre. En arribar al lloc dels fets els Mossos d’Esquadra van evacuar els nens de la piscina, van precintar la instal·lació i la van examinar. Els infants són de l’escola Nostra Llar de Sabadell.

Segons explica l’Agència Catalana de Notícies, la principal hipòtesi és que la màquina que introdueix el clor a la piscina es va espatllar i hi va haver una fuita que va provocat la intoxicació dels menors que eren a l’aigua. Els primers mossos que van arribar van aturat la fuita. Agents de la Policia Científica es van desplaçar fins a la casa de colònies i la investigació continua oberta per tal d’esclarir què ha passat.

Tres vehicles dels Bombers de la Generalitat van anar al lloc dels fets i van desactivar la màquina del clor. També van evacuar els nens afectats fins a la sala poliesportiva on van ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Es van atendre un total de 55 nens d’entre 5 i 11 anys. Se’ls va traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, a l’Hospital de Granollers, a l’Hospital de Mollet, a l’Hospital de Sant Celoni, a l’Hospital Germans Trias i a l’Hospital Vall d’Hebron. El SEM va activar 11 unitats de transport sanitari, tres d’elles col·lectives. Tots els infants, però, a hores d’ara, tenen l’alta mèdica.

Foto portada: façana de l’escola Nostra Llar, aquest matí. Autor: ACN.