Inici de la vista oral del cas Bemba, aquest matí. Autor: J.d.A.

Absolts els acusats del cas Bemba

El col·lectiu de suport als 11 acusats pels fets del bar Bemba ha avançat que el jutge els ha absolt. Malgrat tot, no han facilitat més detalls, ja que aquest divendres a la tarda explicaran més àmpliament els detalls en una convocatòria de premsa a la plaça Sant Roc. 

El judici del cas Bemba es va dur a terme fa unes setmanes. Hi ha 11 acusats, per aldarulls i atemptat a l’autoritat. Tots seran absolts, segons ha avançat aquest divendres al migdia el col·lectiu de suport Jo també estava al Bemba. Les defenses dels acusats van demanar la prescripció dels delictes ja que els fets deriven de l’any 2003, o si més no, l’absolució. Les acusacions, fiscalia i la participar que representa a tres policies municipals, accepten un atenuant per dilacions indegudes en el procediment.

Foto portada: l'exintendent de la Policia Municipal, Jordi Roviralta, entrant als Jutjats, aquest matí. Autor: J.d.A.
L’exintendent de la Policia Municipal, Jordi Roviralta, entrant als Jutjats, aquest dimecres. Autor: J.d.A.

La vista oral va comptar amb una sorpresa: la declaració de l’anterior màxim responsable de la Policia Municipal, Jordi Roviralta, qui va acusar l’exalcalde, Manuel Bustos, de ser el màxim responsable de la càrrega policial que va derivar en corredisses, ferits i detinguts pel centre de Sabadell la nit del 27 de setembre de 2003.

Foto portada: un moment de la vista oral. Autor: J.d.A.