Foto portada: moment en que l'home fa caure el guàrdia de seguretat a la via.

Agressió a un vigilant de seguretat a l’estació Sabadell Sud

Impactants escenes divulgades per Antena 3 d’un episodi viscut a l’estació de Rodalies de Sabadell Sud. Un usuari va saltar a les vies intentant suïcidar-se. El vigilant de seguretat i un altre viatger ho van impedir però l’home va agredir posteriorment el vigilant fent-lo caure a la via del tren. L’agressor espera judici i el vigilant està de baixa.

Els fets van passar a les 9.45 hores de divendres 23 de juny, revetlla de Sant Joan. Les imatges van ser captades per les càmeres de seguretat de l’estació de Sabadell Sud i van ser divulgades per Antena 3 aquest dimarts.

El vídeo mostra com un home visiblement alterat llença una ampolla de vidre contra el terra. El vigilant de seguretat va veure l’escena i després d’avisar al centre d’incidències va baixar a l’andana. Agafa l’home d’un braç i el llença a terra. Després de tenir una discussió amb el guàrdia, i aprofitant que hi ha un tren aturat, l’home salta a les vies i es tomba sota un vagó amb el cap al rail. Segons la informació divulgada, la intenció era el suïcidi. El vigilant de seguretat ho impedeix, i amb l’ajuda d’un altre ciutadà, aconsegueix que l’home retorni a l’andana. És llavors quan es produeix l’agressió, i el vigilant acaba caient a la via, donant-se un fort cop a les costelles. En aquest moment i vista l’agressió, un grup de passatgers van retenir l’home, que tot i així es va acabar alliberant i va tornar a baixar a les vies. Finalment el propi agressor posa fi a l’incident i torna a l’andana pel seu propi peu mentre s’espera l’arribada dels sanitaris.

Detingut, ingressat i a l’espera de judici

Finalment els serveis sanitaris van arribar a Sabadell Sud i l’agressor va ser detingut. Posteriorment va ingressar en una unitat psiquiàtrica. El vigilant va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí en presentar lesions a diverses costelles. Està de baixa mèdica.

Foto portada: moment en que l’home fa caure el guàrdia de seguretat a la via.