Fotograma del vídeo on mostren com treure un adhesiu.

Així surten els adhesius de “forta adherència” del Parc Taulí

La protesta, dijous, dels Iaioflautes a l’hospital Parc Taulí encara cueja. La direcció de l’hospital es va mostrar irritada per la reivindicació mitjançant adhesius, i van fer saber a l’opinió pública que eliminar-los suposaria una despesa pública de 5.000 euros, ja que eren de “forta adherència” i calia contractar una “empresa especialitzada”. La Plataforma Assambleària de Treballadors del Taulí (PATT) ha mostrat mitjançant un vídeo la complexitat de l’operació.

La PATT mostra el seu suport al col·lectiu dels Iaioflautes i assenyalen la direcció de la Corporació Sanitària ja que creuen que han “inflat” el cost de treure les enganxines per “deslegitimar” la protesta (més info: ‘Treure els adhesius costarà 5.000 euros, denuncia la direcció del Parc Taulí‘).

Membres de la PATT han penjat un vídeo al seu Facebook, que reproduïm a la capçalera d’aquesta informació, on mostren com amb acetona i un plàstic no queda ni rastre d’un adhesiu.  “L’acció de protesta del col·lectiu de iai@flautes està més que justificada”, argumenten, considerant que la direcció ha volgut dissuadir els col·lectius amb una denúncia reclamanant el cost econòmic “inflat”.

Diuen que costarà 5.000 euros treure els adhesius que són ‘de forta adherència… impossible d’extreure sense recórrer a una empresa externa especialitzada…’. Us passem un vídeo en el que veureu com amb el “sofisticat i especialitzat mètode” de l’acetona i una targeta de l’Ikea es poden treure aquestes adhesius. No sabem el que costa treure els adhesius, el que sí sabem és que qualsevol empresa li donaria una factura al Taulí per valor de 5.000 € per fer aquesta feina, perquè el marge de beneficis és impressionant”, assegura la PATT al seu Facebook.

L’entitat manté que si bé és cert que aquest estiu es tancaran menys llits que altres anys, la realitat és que es tancaran durant més setmanes (més info: ‘Protesta dels Iai@flautes al Parc Taulí‘).

Fotograma del vídeo on mostren com treure un adhesiu.