Així va quedar l’escola Nostra Llar després de l’entrada de la Policia Nacional

La Policia Nacional va esbotzar una vintena llarga de portes i malmetre material escolar a l’Escola Nostra Llar de Sabadell. Els agents van endur-se un pot amb forma d’urna on el centre guarda el menjar per a celíacs i una bossa amb disfresses i joguines.

El agents de la Policia Nacional que l’1 d’octubre van entrar per la força a l’escola Nostra Llar de Sabadell (Centre) van esbotzar una vintena llarga de portes, segons l’Ajuntament, i van malmetre material d’aquest centre educatiu.

Porta d'un lavabo de l'Escola Nostra Llar de Sabadell esbotzada per la policia espanyola l'1 d'octubre de 2017. (Horitzontal)
Porta d’un lavabo de l’Escola Nostra Llar de Sabadell esbotzada per la policia espanyola l’1 d’octubre de 2017.

Així ho han explicat a l’Agència Catalana de Notícies els responsables del col·legi i de l’AMPA que han revelat que quan la policia va accedir a l’interior de l’equipament trencant un dels vidres de la façana amb un mall, van amagar les urnes, el material electoral i van treure del centre a gairebé tots els voluntaris per la porta de la cuina. D’aquesta forma, quan els agents van dur a terme l’escorcoll de la instal·lació no van trobar res relacionat amb el referèndum, indiquen.

Foto portada: primer pla d'un pany esbotzat de l'Escola Nostra Llar de Sabadell l'1 d'octubre de 2017. Autor: ACN.
Pany esbotzat de l’Escola Nostra Llar de Sabadell l’1 d’octubre de 2017. Autor: ACN.

Amb tot, van agafar un pot que tenia forma d’urna on es guarda el menjar per als nens celíacs i una bossa amb disfresses i joguines. Per tant, després de l’actuació, que ha estat reprovada per diversos sectors, els agents no es van endur cap urna sinó més aviat material escolar de l’equipament.

Foto portada: operària de la neteja, aquest matí. Autor: ACN / cedida.