Foto portada: militants d'Arran, entre la Rambla i la plaça del doctor Robert. Autor: X.Caba.

Arran denuncia el consumisme i el sexisme de la campanya nadalenca

Els joves d’esquerra independentista d’Arran Sabadell donen el tret de sortida a la campanya nadalenca en la qual denunciaran aspectes com la precarietat laboral, les joguines sexistes i el malbaratament energètic.

L’assemblea d’Arran s’ha reunit enmig de la Rambla, en plena campanya nadalenca, per denunciar el consumisme en un dels punts més àlgids de la ciutat en què més es pot observar aquesta actitud prenadalenca. El grup de joves ha volgut fer una forta referència a la precarietat laboral dels joves que s’han de conformar amb treballs temporals mal pagats.

Així una de les membres d’Arran, Diana Rodríguez, després de la lectura del manifest, ha denunciat que “encara continuen els anuncis de joguines sexistes a la televisió, ho podem comprovar posant-la a les cinc de la tarda quan surten els nens de l’escola, les joguines per les nenes com les cuinetes i les nines de color rosa i els cotxes i camions de color blau pels nens”. Per acabar, Diana Rodríguez, ha puntualitzat “el Nadal no són només les compres”.

La campanya s’allarga

La campanya s’allargarà fins a les rebaixes del gener i anirà acompanyada de diverses sortides al carrer amb la voluntat de conscienciar a la societat el discurs del consumisme, la precarietat laboral i el malbaratament energètic.

Foto portada: militants d’Arran, entre la Rambla i la plaça del doctor Robert. Autor: X.Caba.