Artur Mas

Artur Mas obrirà el primer cicle de conferències 100 per cent en anglès de Sabadell

Iniciativa pionera a Sabadell. L’expresident de la Generalitat Artur Mas obrirà el proper 21 de febrer el primer cicle de conferències que es fa íntegrament en anglès a Sabadell. L’organitza l’escola d’anglès What’s Up! Sabadell, ubicada al carrer de Jesús (Centre). 

Segons apunta el director de l’escola, Òscar Sabater, la intenció és portar a Sabadell personalitats de primer nivell i d’actualitat. Obrirà el cicle l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, el proper 21 de febrer, a l’Espai Cultura, amb la ponència Catalonia. the challenges we are facing (Catalunya: els reptes als que ens enfrontem). Serà íntegrament en anglès, subtitulada en català, i l’accés serà lliure, tot i que cal inscripció prèvia a la web de What’s Up Talks.
Sabater apunta que hi haurà més ponències al llarg del 2018, tot i que de moment no es concreta cap més. En una línia similar, el centre d’idiomes va estrenar l’any passat les Open Activities, activitats gratuïtes en anglès a càrrec de nadius sobre diversos temes d’interès general que organitzen un cop al mes, i són obertes.

Foto portada: Mas, al febrer de 2017, en un acte a Sabadell. Autor: David B.