Foto portada: el banc irisat del Passeig de la plaça Major. Autor: David B.

Més bancs irisats pels drets LGTBI

Des de fa unes setmanes, Sabadell té un banc amb la bandera irisada. Està al Passeig de la plaça Major i es va pintar per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals). En breu se’n pintaran quatre més. 

L’acció forma part del programa per commemorar el Dia contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia i el dia de l’Orgull LGTBI, i es farà de la mà dels espais joves de la ciutat. Durant el mes de juny, es pintaran dos bancs amb la bandera irisada al barri de Can Rull i dos  bancs més al barri de Can Deu.

  •  En el cas de l’Espai Jove Doctor Plans, l’acció es portarà a terme el dijous 14 de juny, de 17.30 a 20 h, i es pintaran bancs ubicats al carrer del Romaní i a la plaça dels Castanyers.
  • L’acció de l’Espai Jove de Can Rull serà el dimarts 26 de juny, de 17 a 20 h, a dos bancs situats entre l’accés al centre cívic i la plaça de Benjamín Garcia.

D’altra banda, el 13 de juny, es farà un debat sobre la LGTBifòbia, i el 25 de juny, l’Espai Jove de Can Rull es decorarà amb un gran arc irisat. El 28 de juny es farà una trobada per inaugurar els dos bancs pintats per joves de la zona.

Foto portada: el banc irisat del Passeig de la plaça Major. Autor: David B.