CASSA Cuba

CASSA troba la fuita d’aigua i restableix el servei

  • La companyia assegura que ha restablert el servei a primera hora de la tarda de diumenge.

  • Una cisterna d’aigua potable ha donat servei als veïns afectats del barri del Centre.

Operadors de la companyia CASSA han estat treballant des de divendres per localitzar la fuita d’aigua que ha deixat sense servei als veïns de la zona sud del barri del Centre de Sabadell.

Tot i que durant el matí els operaris de la companyia han pogut reparar part de l’avaria de la fuita de la zona Centre, fins aquest diumenge al migdia no han localitzat la fuita d’aigua que es troba al carrer Zurbano amb la cantonada de Ferran Casablancas.

Cisterna d’aigua

Aquest diumenge al matí, CASSA ha instal·lat un punt d’atenció al client, a la cantonada del carrer Ferran Casablancas amb el carrer Zurbano, per atendre i donar informació de l’estat de l’avaria als veïns afectats pel tall de subministrament.

La mateixa companyia ha posat a disposició dels afectats una cuba d’aigua potable perquè els veïns poguessin prendre l’aigua necessària fins al restabliment del servei. Els veïns afectats que han anat a prendre aigua de la cubà s’han mostrat resignats per aquest tall fortuït d’aigua que pateixen des del passat divendres al vespre (més info: 500 llars segueixen sense servei d’aigua).

Foto portada: veïns omplint garrafes i cubells, aquest diumenge. Autor: David B.