Foto portada: el rei Baltasar, a l'avinguda de Matadepera. Autor: David B.

Cavalcada multitudinària a Sabadell

La cavalcada de Reis de l’any 2016 millora respecte les anteriors edicions i ha tret al carrer milers de sabadellencs un any més. Ja des de l’inici, al barri de Ca n’Oriac, els carrers s’han omplert com en les millors ocasions per veure l’arribada dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els reis d’Orient han arribat en calessa a l’avinguda de les Palmeres. Allà han rebut les claus de la ciutat de mans de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i han escoltat atentament el cuplet que els personatges dels Pastorets Lluquet i Rovelló els han desitjat. El rei Melcior ha pres la paraula, agraïnt la rebuda després d’un llarg viatge i s’ha mostrat convençut que els infants de Sabadell s’han portat bé durant l’any.

Si no podeu veure l’àlbum de fotos a Flickr, ho podeu fer aquí: ‘CavalcadaSBD 2016‘)

Iniciada la cavalcada, la seva qualitat ha millorat respecte les darreres edicions, més ensopides. La participació d’entitats va creixent i mica en mica es va notant la implicació. Hi han ajudat de forma notable la norantena de ballarins de diverses escoles de dansa de la ciutat que han donat brillantor a la cavalcada. També han tingut una bona estrena els carters reials en bicicleta amb referències als Minions, i els patinadors finals. Fins i tot s’ha animat amb gran ritme un membre de l’Associació de Defensa Forestal, fent les delícies dels espectadors al ritme de la música. Ha agradat també el tren en que s’han desplaçat els membres de la Banda de Música.

Finalment, voldríem saber que us ha semblat la cavalcada aquest any 2016. Per a saber-ho podeu participar a l’enquesta que us deixem a sota.

Foto portada: el rei Baltasar, a l’avinguda de Matadepera. Autor: David B.