Festa Solidaria #luchemosconÁlvaro. Autor: David B.

Centenars de famílies col·laboren en la lluita contra la malaltia de l’Álvaro

Fira Sabadell ha acollit aquest dissabte una gran festa benèfica per recaptar fons per lluitar contra la malaltia que té l’Álvaro, anomenada Nienmann-Pick Tipus C.

Tal com s’ha produït en  altres activitats de #luchemosconÁlvaro, centenars de famílies han donat l’escalf a l’infant sabadellenc de 7 anys, participant en una gran festa organitzada per l’associació Juntos Podemos Vencer que treballa per la investigació de la malaltia Nienmann-Pick Tipus C, una afecció neurodegenerativa que -fins al moment- no té cura.

Des de les 11 del matí fins a les 7 del vespre s’han dut a terme diverses activitats, com tres castells inflables, una pista americana d’obstacles, una pista de karts, un espai de manualitats, maquillatge i tallers d’Aikido. Els més menuts de la casa han pogut pujar a un camió de bombers i han pogut gaudir d’ espectacles de màgia, tallers de manualitats o la desfilada de 12 personatges de la Patrulla Canina o Frozen, entre altres.

La quantia íntegra dels fons recaptats en la festa solidaria d’aquest diumenge es destinaran a la investigació de la malaltia de l’Álvaro, una afecció neurodegenerativa i mortal.

Foto portada: l’Álvaro, en un moment de la festa. Autor: David B.