Foto portada: l’espectacle musical Músics de Drap, aquest dissabte al matí. Autor: David B.

Comencen les activitats infantils ‘Teixint el Nadal’

Aquest divendres ha donat el tret de sortida les activitats per a infants relacionades amb l’imaginari del tèxtil a la plaça del Doctor Robert, el Racó del Campanar i el Passeig.

Per segon any consecutiu, el Teixint el Nadal proposarà activitats diverses que es duran a terme a la plaça del Doctor Robert i a la part baixa del Racó del Campanar. Les propostes tindran un denominador comú: el passat tèxtil de la ciutat.

El públic familiar podrà participar en el Taller dels Desitjos i a diversos tallers creatius. També hi haurà propostes diverses a la Carpa dels Titelles, la instal·lació Enginys Ekopoètics i l’espectacle musical Músics de Drap.

Les activitats es duran a terme els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre. El dimecres 27, la s’instal·larà la Fira dels Invents, que també es podrà veure el dia 28 juntament amb el taller de Llufes, coincidint amb el dia dels Sants Innocents.

Els dies 29, 30 i 31, les activitats que s’hi afegiran seran el recinte La Gran Tempesta i Sonàrium, mentre que el 31 també es podrà gaudir de la festa del Cap d’Any Infantil amenitzat amb l’Orquestra Fireluche.

Activitats d’inici d’any

De cara al 2018, les activitats començaran el 2 de gener amb el teler de les Cartes, tallers creatius, el recinte Carpa de Titelles, la instal·lació L’Animalada i el taller de Fanalets. Aquestes activitats es faran el 2, 3 i 4 de gener al matí.

Del 2 al 4 de gener de 2018 hi haurà un espectacle itinerant diari. El dia 2 serà Transhumància, el 3 serà el torn de Heliko i el 4 es podrà veure Tuff. Aquests espectacles itinerants sortiran de la plaça del Doctor Robert i pujaran i baixaran pel passeig de la Plaça Major.

Foto portada: l’espectacle Músics de Drap, aquest dissabte al matí. Autor: David B.