Tall Carrer Estació. Autor: David B.

Demanen millores en la senyalització per les obres en l’estació Sabadell Centre

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha demanat a l’equip de govern de la ciutat que “millori la senyalització informativa” dels desviaments de trànsit motivats per les obres en l’estació Sabadell Centre de Renfe.

El regidor de la formació taronja ha assenyalat que els rètols són “insuficients” i en alguns accessos, com els ramals d’entrada al carrer Illa i el carrer de l’Estació “són tan petits que solament es veuen quan ja s’està a sobre”.

Fernández ha explicat que l’itinerari per tornar a agafar la Gran Via en direcció sud (pel carrer Tres Creus) “és confús i provoca que alguns conductors es desorientin i no trobin la connexió” i ha demanat un cartell “que informi de l’itinerari de la ruta correcta des del carrer de Sant Llorenç”.

El portaveu també demana millorar els senyals de la cruïlla del carrer Concepció i el carrer Indústria “ja que no està suficientment indicat i una persona que no conegui la zona pot entrar en un bucle de difícil sortida pels carrers de l’Estació i de Casanovas i Bosch”.

Foto portada: senyalització del tall del trànsit del carrer Estació. Autor: David B.