Foto portada: l'infant desaparegut, en una imatge a les xarxes socials.

Denuncien la desaparició d’un jove de 14 anys tornant de l’institut

Un adolescent de 14 anys va desaparéixer aquest divendres a la tarda a Sabadell. Segons ha denunciat la seva mare, se’l va perdre la pista quan tornava de les instal·lacions a Can Llong de l’IES Arraona, on cursa els seus estudis. Desenes de persones i la policia l’estan buscant. 

El noi, de nom Dima, té 14 anys i segons ha explicat a iSabadell la seva mare, Oksana Boychenko, és ros i prim, de baixa estatura i té els ulls blaus. Quan va desaparéixer, portava una jaqueta de color blau fosc, un pantaló de xandall de color gris i esportives negres.

L’adolescent va anar a classe a la tarda però sortint de l’institut ja no va arribar a casa seva, a Ca n’Oriac. Ningú el va veure tamoc de camí. La família va denunciar la desaparició davant dels Mossos d’Esquadra des de la tarda de divendres. Segons Boychenko, diverses persones l’han estat buscant durant tota la nit i el matí de dissabte a peu, amb cotxes i amb gossos.
La mare ha precisat que és la tercera vegada que marxa de casa, malgrat que sempre ha acabat apareixent, segons fonts policials, per la zona de la Concòrdia o la Creu Alta. Segons la mare, el seu fill va comentar a un amic fa uns dies que volia marxar de casa “per ser lliure, deixar d’estudiar i ser famós”.

Foto portada: l’infant desaparegut, en una imatge a les xarxes socials.