Discoteca Pacha

Denuncien que una discoteca no deixa entrar joves per ser d’origen magribí

Una veïna d’Igualada va denunciar ahir a través del programa de ràdio més escoltat de Catalunya, El món a Rac1 de Jordi Basté, el presumpte tracte racista que va rebre un grups d’amics el passat cap de setmana a la discoteca Waka, a la Zona Hermètica però en terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

La dona que va trucar la ràdio, mare d’un dels joves que van sortir de festa, Mercè Cano, assegura que no es va deixar entrar a dos joves pel seu origen magribí. SOS Racisme anima la dona a fer-los arribar el cas.

En una piulada, SOS Racisme assegura que no és la primera ni la segona queixa per comportaments racistes de la discoteca Waka.

Com va anar tot plegat?

Segons el seu testimoni de la dona, un grup d’amics del seu fill va contractar un espai per celebrar el seu aniversari però dos dels convidats no hi van poder entrar. Els porters, segons la dona, van adduir el dret d’admissió i quan se’ls va dir que volien el full de reclamacions van avisar els clients que si el demanaven els farien fora a tots. Els joves tenen entre 16 i 18 anys.