Foto portada: imatge de la pistola que un dels assaltants hauria utilitzat per ferir la víctima. Autor: Mossos.

Detingut un veí de Sabadell per formar part d’un grup que va assaltar i ferir de dos trets un home a l’Hospitalet

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’11 de desembre tres homes, un d’ells resident a Sabadell, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació, tinença il·lícita d’armes, pertinença a grup criminal i lesions.

La investigació va començar el 12 de setembre, quan van assaltar una persona que sortia del seu domicili i duia la recaptació d’un establiment de venda i distribució de begudes alcohòliques. L’home es va veure sorprès pels assaltants i en intentar defensar-se, però va rebre dos trets a la cama per part d’un dels autors que duia posat un casc de motocicleta. Els autors dels fets, que no van aconseguir endur-se el botí, van fugir del lloc amb un turisme.

La investigació va permetre detenir els autors l’11 de desembre. Els detinguts van passar a disposició judicial on el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per l’autor material dels trets i la llibertat amb càrrecs dels altres dos. Els investigadors van recuperar l’arma emprada i el casc de motocicleta, entre d’altres objectes, de l’interior d’una paperera i d’un contenidor de runa propers.

D’altra banda la víctima, només 19 dies abans, al mateix lloc i a la mateixa hora, havia patit una altra temptativa de robatori amb violència per part d’un home que havia fugit del lloc en motocicleta.

Segons infora l’ACN, els agents, que estaven convençuts que es tractava de dos fets relacionats, van aconseguir esgrimir la participació de tres persones en el robatori, entre elles l’autor que va efectuar els trets amb l’arma de foc, i van aconseguir la seva identificació i detenció. Els tres detinguts són de nacionalitat argentina, uruguaiana i dominicana, de 30, 32 i 34 anys, i veïns de Barcelona, Sabadell i el Prat del Llobregat.

Foto portada: imatge de la pistola que un dels assaltants hauria utilitzat per ferir la víctima. Autor: Mossos.