Carnaval

Disbauxa vol que el Carnaval de Sabadell es converteixi en un referent

Els organitzadors del Carnaval de Sabadell, el grup Disbauxa, te com a projecte engrescador ampliar els dies de Carnaval, poder oferir un programa més complet d’activitats i convertir-se en un referent.

Els membres del grup Disbauxa entenen que el Carnaval “no és només una rua i que la ciutat dóna molt més de si i per això hem anat incorporant any rere any més activitats”. En aquest sentit l’entitat sabadellenca, vol que el Carnaval de la ciutat “comenci a tenir uns trets distintius” com té el Carnaval de Solsona, el de Vilanova o el de Sitges i es “converteixi en un referent”. “Volem donar-li un caràcter sabadellenc al Carnaval, implicant a tota la ciutat en aquest projecte”, ha manifestat el membre de Disbauxa, Albert Gil.

Enric Peidro, membre de l’entitat carnavalera, ha assegurat que “volem estirar el Carnaval el màxim possible. Ens agradaria que comenci el dijous gras i que s’acabi el dimecres de cendra, amb l’enterrament de la sardina”.

Nou patrocinador

D’altra banda, Peidro ha assegurat que tot i el suport pressupostari que rebem de l’Ajuntament ha quedat curt, hem hagut de recórrer a un patrocinador únic, que en aquest cas ha estat l’empresa Serveis de Medi Ambient S.A. (SMATSA)”.

La directora de comunicació d’Àgora Grup (on forma part SMATSA), Marina Taltavull, ha assegurat que “l’empresa es sent orgullosa de passar de ser un col·laborador al patrocinador principal de les activitats de Carnaval a la ciutat. Ens agrada estar a prop del ciutadà i ser partícip de la ciutat, celebrat el Carnaval amb tots els ciutadans de Sabadell”, ha conclòs Taltavull.

Foto portada: Albert Gil i Enric Peidro, del grup Disbauxa i Marina Taltavull i Gerard Jori, de SMATSA, brindant per un bon Carnaval. Autor: David B.