Policia Municipal

Diversos ferits per accidents de trànsit durant les festes

Dues persones van resultar ferides de gravetat i quatre van resultar ferides de caràcter lleu en diversos accidents de trànsit a la ciutat durant aquests dies. Els dos ferits amb més gravetat són una adolescent de 14 anys el dia de Nadal al migdia i un jove el dia de Sant Esteve al matí.

L’accident que més persones va afectar va produir-se dimarts, dia de Sant Esteve, amb quatre joves afectats, un d’ells de gravetat. El conductor va xocar contra un fanal i un contenidor poc abans de les set del matí al carrer Bernat Metge, a la Zona Hermètica. Anava amb tres persones més al vehicle. Els quatre van ser traslladats a l’hospital Parc Taulí, tres ferits de caràcter lleu i un de gravetat. El conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia segons la Policia Municipal (0,55 mg/l). Quatre ambulàncies del SEM i dues unitats de la Policia Municipal van desplaçar-se al lloc dels fets.

El mateix dimarts, un altre conductor va ser denunciat per conduir sota els efectes de l’alcohol, després de donar 0,85 miligrams per litre, a l’avinguda de Francesc Macià. També dimarts es va produir un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes a la carretera de Barcelona. El conductor d’un dels vehicles, de 51 anys, va ser atès per sanitaris del SEM.

Una jove de 14 anys, ferida greu al Nadal

El dia de Nadal una adolescent de 14 anys va resultar ferida de gravetat després de patir un accident. Era l’acompanyant. La conductora, de 18 anys, va xocar contra un fanal al carrer de Malta amb el carrer d’Hongria. Les dues van ser traslladades al Parc Taulí, intervenint una ambulància del SEM, una dotació de bombers i una unitat de la Policia Municipal.

La Policia Municipal va immobilitzar un vehicle aquell matí, a la plaça del Treball, després que el conductor anés en direcció contrària i donés positiu per alcohol (0,88 miligrams).

Ferits la Nit de Nadal 

La Nit de Nadal es va saldar amb dos ferits lleus per un accident de trànsit a la Zona Hermètica. Cap a les 00.30 hores dos vehicles van col·lisionar. El conductor, de 26 anys, i l’acompanyant de l’altre vehicle, de 38 anys, van ser traslladats al Parc Taulí amb pronòstic lleu. Quatre ambulàncies del SEM i tres unitats de la Policia Municipal van intervenir en el succés.

Aquella tarda va haver-hi un accident de trànsit amb alcoholèmia positiva del conductor al carrer Antoni Forrellad número 15. Una furgoneta xoca contra un fanal. El seu conductor, de 42 anys, va donar positiu.

Finalment, el matí del 23 de desembre un home de 26 anys va tenir un accident al caure de la moto mentre estava begut (0,87 miligrams per litre). Dues hores més tard, cap a dos quarts de nou del matí, un conductor de 38 anys també va donar positiu (0,71 miligramts) al número 94 del carrer de Goya (Campoamor).

Foto portada: agents de la Policia Municipal, en un servei. Autor: David B.