Dos docents resoldran dubtes a l’alumnat d’ESO i batxillerat durant l’agost

L’Ajuntament posarà en marxa per primer cop un espai perquè els estudiants puguin resoldre els dubtes que els sorgeixin mentre repassen o treballen continguts de les diferents matèries.

El servei que s’obrirà el proper dilluns 6 d’agost serà gratuït i s’ubicarà a les dependències de l’Oficina Jove, al Vapor Codina (c. de Blasco de Garay, número 19). El nou servei comptarà amb dos docents,  un especialista en l’àmbit de les ciències i un altre en llengua i humanitats, que explicaran als joves les qüestions que els plantegin.

El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, assegura que “la possibilitat que un alumne pugui comptar amb un suport educatiu a l’estiu no hauria de dependre del poder adquisitiu de les famílies. En aquest sentit, és per això que des de l’Ajuntament oferim aquest nou servei obert a tothom i de manera gratuïta perquè qui ho necessiti pugui venir i fer les seves consultes”.

L’aula, que estarà instal·lada a les dependències de l’Oficina Jove, obrirà del 6 al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia i no caldrà inscripció prèvia.

Foto portada: edifici del Vapor Cosidó, on es troba l’Oficina Jove.