Foto portada: un dels models de la desfilada. Autor: David B.

Passarel·la Illa

Aquest divendres s’ha dut a terme l’anual desfilada dels projectes finals de segon curs del cicle de l’alumnat d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa de Sabadell.

Sobre la passarel·la de l’Estruch s’han mostrat 14 col·leccions de roba que representen la primera proposta professional dels estudiants, com a marca personal en el món del disseny. Unes col·leccions que expressen la part més creativa i intimista dels creadors que reflexionen sobre el que passa al seu voltant, allò que els preocupa o interessa o sobre allò que els acaba definint.

En aquesta edició els treballs s’han centrat en l’art que ens envolta, d’ara i de sempre, amb totes les seves variants. Entre les col·leccions s’han presentat diverses propostes de llenceria d’estil oriental, dissenys ètnics de terres africanes del Congo, dissenys retrofuturistes i de fotografia, biquinis i roba interior ‘d’Art Nouveau’ juntament amb una proposta ‘d’Op art’ dels anys 60, una col·lecció inspirada en l’època del Barroc, el Renaixement o la Grècia clàssica, el surrealisme i algunes peces d’estil ‘prêt-à-porter’.

Foto portada: un dels models de la desfilada. Autor: David B.