Ambaixador Reial

El Campament Reial s’instal·larà al Racó del Campanar

Després de diversos anys instal·lat a la plaça del Gas, el Campament Reial tornarà el proper dia de Sant Esteve al Racó del Campanar.

L’Ambaixador dels Reis d’Orient arribarà enguany el dimarts 26 de desembre, a les 12 del migdia, a la plaça del Doctor Robert. Serà rebut per l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant i s’instal·larà a partir de la tarda al Racó del Campanar perquè els infants de Sabadell li puguin dur les cartes amb els seus desitjos.

Serracant, ha explicat que “amb el nou emplaçament de l’ambaixador fem ciutat. Apostem per acostar-lo a la Fira de Santa Llúcia, a la Fira Artesanal de Nadal de Sabadell (FANSA) i al Teixint el Nadal, i així donem una nova configuració a l’espai central de Sabadell”.

Unificació de Carters Reials

Els fins ara els Ambaixadors dels diversos barris, organitzats per les associacions de comerciants, han unificat vestuari i similar escenografia. D’aquesta manera els Ambaixadors dels barris passaran a ser Carters Reials. Hi haurà set carters reials, un al Mercat dels Merinals, al Mercat de Campoamor, carrer de Sol i Padrís, plaça del Pi i avinguda de Matadepera (Ca n’Oriac), la Creu de Barberà i la plaça de Cristóbal Ramos (Torre-romeu). Els set Carters Reials també acompanyaran l’Ambaixador durant la Cavalcada de Reis.

Presentació Campament reial. Autor: David B.
Presentació del Campament Reial. Autor: David B.

El president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta ha assegurat que “des que es va instaurar la democràcia els comerciants vam assumir la responsabilitat d’organitzar aquest esdeveniment màgic que omple d’il·lusió els nens i nenes: l’arribada de l’ambaixador reial a Sabadell”. I ha afegit que “la voluntat de Sabadell Comerç Centre és que aquesta activitat tan arrelada doni suport al teixit comercial i empresarial de la ciutat, i serveixi de reclam perquè famílies de fora de Sabadell s’hi acostin en plena campanya de Nadal”.

Horaris

L’Ambaixador serà al Racó del Campanar els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, de 17.30 a 19.30 hores. També els dies 30 i 31 de desembre, de 12 a 13.30 h i de 17.30 a 19.30 hores. Finalment, els dies 1 gener, de 12 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20.30 hores.

Foto portada: l’Ambaixador Reial saludant als infants. Autor: David B.