Foto portada: Vicente García, el venedor de l'ONCE. Autor: cedida.

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE deixa 9 milions a Sabadell

El sorteig del Cuponazo de l’ONCE celebrat aquest divendres 11 de setembre ha deixat més de 9 milions d’euros a Sabadell. El premi major s’ha venut a Sabadell a través de Vicente Garcia Carbó, que ven de dimarts a divendres al carrer Sau de Torre-romeu i dissabtes al Passeig de la plaça Major. 

El sorteig deixa 9 milions per al guanyador, el número 82650 sèrie 103. A més a Sabadell han caigut sis premis més de 25.000 euros cadascun. En total, 9,15 milions d’euros repartits entre set persones a la ciutat.

“Estic súper content per haver portat la felicitat als meus veïns i veïnes. Un o una d’elles tindrà una bona alegria amb aquesta grossa de 9 milions d’euros. I els altres, també, segur. És el premi més gran que he donat en els cinc anys que porto com a venedor de l’ONCE. Fa un parell d’anys vaig repartir un premi del cupó diari”, assegura el venedor Vicente García.

 

El Cuponazo sorteja cada divendres un premi de 9 milions d’euros, sis segons premis de 100.000 euros i 134 premis de 25.000 euros.

Foto portada: Vicente García, el venedor de l’ONCE. Autor: cedida.