Nou Viena. Autor: David B.

El nou Viena de la plaça Sant Roc obrirà dissabte

El proper dissabte 21 d’octubre, a les 8 del matí, obrirà portes el nou establiment Viena de la plaça Sant Roc cantonada amb el carrer Advocat Cirera de Sabadell.

El nou establiment oferirà diferents espais als clients distribuïts en dues plantes amb zones de taules, zones de sofàs i un espai reservat per als més petits de la casa anomenat l’espai Globus. L’històric local de la mateixa plaça Sant Roc tancarà portes el divendres 20 d’octubre a la nit. El conseller delegat i director general de Viena, Marc Siscart, ha assegurat que “l’obertura ens fa molta il·lusió, ja que Sabadell és la ciutat que ens va veure néixer fa 48 anys”.

Volem un Sant Roc de tots i per a tots, obert a tothom. El canvi era necessari per poder oferir als nostres clients un establiment que s’adapta als diferents moments del seu dia a dia; tan si venen amb amics, família, companys de feina o bé sols per tenir el seu moment de descans”, ha afirmat Siscart.

Per celebrar l’obertura del nou establiment, els clients que fins divendres vagin a l’anterior local rebran una  invitació, que podran utilitzar al nou Sant Roc a partir de dissabte. Un cop obert el nou establiment, durant tota la setmana vinent s’obsequiarà els clients amb una copa de cava.

A partir del dia 22 d’octubre i fins al 12 de novembre, a les 20 hores, l’Orquestra Simfònica del Vallès oferirà als clients un petit concert de música a l’interior de l’establiment.

Foto portada: el nou establiment Viena de la plaça sant Roc, aquest matí. Autor: David B.