Foto portada: ACN.

El número 2 del ministre Zoido, al complex Egara dels Mossos

El secretari d’Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, ha visitat aquest dimarts al matí el complex central dels Mossos d’Esquadra, a Sabadell, on ha estat rebut pel secretari tècnic del Ministeri d’Interior, Juan Antonio Puigserver, i el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Ferran López. Posteriorment, ha saludat els principals comandaments dels Mossos d’Esquadra i la Direcció de la Policia.

Nieto ha aprofitat per mantenir una reunió de treball amb els responsables policials de les unitats centrals i de les regions policials de Mossos d’Esquadra a la Sala Magna del complex. El secretari d’Estat ha reconegut la tasca actual dels Mossos i ha garantit que es manté el compromís d’una “bona coordinació” amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat “per assegurar els drets i llibertats de tots els ciutadans, així com la seguretat pública”.

Per finalitzar la visita, el secretari d’Estat ha visitat els espais comuns i ha rebut una explicació sobre l’estructura i funcionament per part dels caps de la Comissaria General de Recursos Operatius i de la Comissaria General de Mobilitat.

Foto portada: ACN.