Parc Taulí Sabadell

El Parc Taulí aprofita el tancament de llits a l’estiu per fer reformes

L’hospital Parc Taulí tancarà 47 llits menys que l’any anterior, segons explica l’hospital. Tal com informa l’hospital, “els llits que es tanquin a l’edifici Taulí serà amb motiu de les obres de millora que es realitzaran a la 6a planta”, planta especialitzada en Servei de cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.També durant l’estiu es reformarà la segona planta de l’edifici VIIè Centenari.

Per minimitzar l’afectació, segons afirma el centre, es farà una actuació en dues fases en les obres de la sisena planta. Es tancarà mitja planta, un total de 26 llits, i quan es finalitzi la reforma es reobrirà i s’actuarà a l’altra mitja planta, amb la clausura del mateix nombre de llits. Les obres consistiran, segons ha informat l’hospital, en substituir les finestres per millorar l’aïllament tèrmic i acústic, la reforma dels banys per millorar l’accessibilitat i la substitució de la il·luminació per leds, entre d’altres.

Obres al VIIè Centenari

Pel que fa a les obres a l’edifici VIIè Centenari, també es rehabilitaran els banys, es pintaran els espais remodelats i es posarà il·luminació per leds.

Foto portada: edifici del Parc Taulí.