Passeig Can Feu

El Passeig de Can Feu, tancat al trànsit durant un any i mig

El Passeig de Can Feu tancarà al trànsit a partir del gener durant any i mig. L’inici de les obres del reivindicat soterrament de les vies del tren entre Gràcia i Can Feu comportarà que els dos carrils per sentit quedin inutilitzats. Així tot el trànsit des de l’Eix Macià i el Centre cap a la C-58 s’hauran de drenar per la renovada Rambla d’Ibèria.

Segons han avançat fonts de la Policia Municipal a Ràdio Sabadell, el tall es farà a partir del 9 de gener, i es preveu que el Passeig de Can Feu estigui tancat durant uns 17 mesos, a la pràctica any i mig. Si es compleixen tots els calendaris, reobriria cap a l’estiu de l’any 2019, passant ja per sobre de la via del tren, que anirà soterrada des de la Rambla d’Ibèria fins el castell de Can Feu.

El precedent de la Rambla d’Ibèria

Casualment s’invertirà ara el que va passar entre 2014 i 2016 el tancament de la Rambla d’Ibèria, tancada al trànsit durant més de dos anys i mig.

L’Ajuntament recomanava llavors itineraris alternatius (Gran Via i Ronda Oest, bàsicament) mantenint el Passeig de Can Feu com a principal accés a la C-58. Ara serà a la inversa: es tancarà el Passeig de Can Feu i caldrà anar per la Rambla d’Ibèria, que quedarà ara ja sí normalitzada, sense barreres a la plaça del Mil·lenari, però prou canviada respecte fa uns anys: menys carrils de circulació per sentit i una rotonda a l’alçada de la carretera de Terrassa.

Foto portada: el pont sobre el Passeig de Can Feu, fa dies. Autor: David B.