Festa de les capacitats. Autor: David B.

El Passeig s’omple de capacitats

Aquest diumenge el passeig de la Plaça Major ha acollit la Festa de les Capacitats, que s’emmarca en els actes commemoratius del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat inclosos en el programa Som Capaços.

El Passeig s’ha omplert durant tot el matí de la mostra d’entitats socials de la ciutat especialitzades en l’atenció de persones amb discapacitat. A part d’aquesta fira d’entitats, s’ha dut a terme una cercavila de gegants, una xocolatada o un ‘photocall‘ per endur-se una fotografia de record.
Durant el matí també s’han realitzat diversos tallers de sensibilització sobre la vivència de la discapacitat, entre ells un taller de pintura amb la boca o amb el peu i un recorregut amb cadira de rodes per un circuit amb rampes i simulació de passos de portes i accedir a l’interior d’un autobús de la TUS, per sentir-se un usuari en una cadira de rodes utilitzant aquest servei.

Els actes commemoratius del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat ess tancaran el proper dimarts 3 de desembre amb la lectura i lliurament als regidors del consistori, del manifest realitzat per les entitats de l’àmbit de la discapacitat.

Foto portada: circuit amb cadira de rodes. Autor: David B.