Avan. Autor: Cedida.

‘El racó de Vàlua’. AVAN ja disposa de places concertades a la ciutat de Sabadell

  • AVAN, centre referent al Vallès de rehabilitació neurològica.

  • Un servei que fa assolir a l’AVAN la seva vocació pública i de servei a la població.

Octubre 2017. A un any de celebrar el 25è aniversari de l’entitat, i després de molts anys d’espera, el Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’AVAN 24 places concertades.

AVAN és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb alguna malaltia neurològica com l’Alzheimer, el Parkinson, un ictus, l’esclerosi múltiple, un traumatisme cranioencefàlic o altres afectacions d’origen neurològic.

A totes aquestes persones se’ls ofereix diferents serveis i teràpies de rehabilitació i manteniment així com programes de lleure adaptats a les seves necessitats. També tenim cura de les famílies cuidadores, un pilar important en aquestes situacions, informant-los i formant-los.

Més places concertades a Sabadell

Des d’aquest any AVAN disposa d’un nou servei d’atenció diürna; el Centre d’Atenció Especialitzada per a persones amb discapacitat física (CAE). Es tracta d’un servei dirigit  a persones entre 18 i 65 anys, on s’ofereix acolliment diürn i assistència integral a les activitats bàsiques de la vida diària. El CAE, pretén ser un referent a tot el Vallès, amb una atenció centrada en la persona i amb participació en la comunitat, treballant amb un  equip multidisciplinari, per aconseguir els seus objectius.

Actualment disposem de 24 places concertades a la seu que AVAN té al Carrer Estrella, 110 de Sabadell, atorgades pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Podeu trobar més informació a la web d’AVAN.

Foto portada: Centre d’Atenció Especialitzada d’AVAN. Autor: Cedida.