tobotronc

Els familiars de la dona que va sortir projectada d’una atracció denunciaran el parc

La dona de 54 anys que aquest diumenge va sortir projectada d’un dels revolts de l’atracció Tobotronc de Naturlandia, el parc d’aventures d’Andorra, ha estat traslladada aquest dimarts al matí a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, localitat d’on procedeix.

Segons han informat a l’ACN fonts hospitalàries, la víctima, que estava ingressada a l’UCI de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra, està estable i evoluciona favorablement (més info: ‘Una dona ferida greu després de sortir projectada‘).
Mentre, els seus familiars han presentat una denúncia contra el parc perquè asseguren que no li van advertir que s’havia de cordar el cinturó de seguretat, el que hauria motivat la seva caiguda des d’una alçada de dos metres i que rodolés entre cinc o sis més fins a topar amb una tanca de seguretat. També han afirmat a la premsa andorrana que, en un primer moment, des de Naturlandia se’ls va informar que assumirien el cost de les despeses mèdiques però que després els van dir que només ho farien parcialment. Per la seva banda, la policia del principat andorrà està investigant el cas.

Foto portada: l’atracció del Tobotronc, a Naturlàndia (Andorra).