iaioflautes

Els iaioflautes reivindiquen novament un augment de les pensions

Aquest dijous una vintena de membres dels iaioflautes de Sabadell han reivindicat el futur de les pensions amb una enganxada de cartells a les oficines de la Seguretat Social i dels sindicats majoritaris.

Els iaioflautes han realitzat una de les seves entremaliadures empaperant, en una primera parada, amb diverses enganxines els vidres i entrada de la Tresoreria de la Seguretat Social del carrer de la República. La segona parada ha estat a les oficines de la Seguretat Social del carrer de les Tres Creus i han seguit fins arribar als sindicats de CC.OO i UGT. En les enganxines amb les que han empaerat les diverses oficines es podia llegir proclames com “Ea, ea, ea los iaios se cabrean” o “Als bancs els rescaten, als pensionistes ens rematen”.

Un dels membres dels iaioflautes de Sabadell, Joaquín Heredia, ha explicat que “ja hem vingut vàries vegades per reclamar el tema de les pensions. Portem cinc o sis anys que només ens apugen un 0,25 per cent, que suposa un increment d’un euro o menys al mes, quan per altra banda l’IPC ha pujat un 3 per cent”.

Veiem que a Sabadell ningú està fent res en aquest tema i volem sensibilitzar als ciutadans perquè les pensions d’aquí a uns anys hauran perdut un 8 o 9 per cent respecte a l’IPC. Això és robar als pensionistes i és una vergonya”, ha conclòs Heredia.

Pel que fa als sindicats, Heredia, assegura no haver vist “cap moviment per part de Comissions Obreres i UGT, per això també hem anat a la seva seu a donar-los un toc d’atenció”.

Foto portada: un moment de l’acció dels iaioflautes. Autor: David B.