Foto portada: l'establiment comercial del carrer de Gràcia on la dona ha estat assassinada, aquest dijous. Autor: David B.

Es convoquen actes de condemna a l’assassinat d’una dona

L’Ajuntament de Sabadell ha convocat aquest divendres un minut de silenci, a les 12 del migdia, per condemnar l’assassinat d’una dona aquest matí a Sabadell a mans del seu gendre (més info: ‘Mata la seva sogra a ganivetades‘). 

El consistori vol manifestar el seu rebuig davant qualsevol forma de violència, sigui “patriarcal, masclista, domèstica, sexual, familiar o tota aquella de caràcter discriminatori o d’intolerància”.

El minut de silenci vol ser expressió del condol cap a la família i els amics de la víctima. Les banderes de l’Ajuntament romandran abaixades, com a gest de condemna per aquesta mort i la resta d’actes de violència masclista.

Concentració a les 20 hores

D’altra banda, el Moviment Popular de Sabadell i Vallès Feminista han convocat una concentració aquest vespre (20 hores) a la plaça Sant Roc per condemnar el “feminicidi”.

CC.OO condemna l’assassinat

El sindicat Comissions Obreres ha expressat la seva condemna a l’assassinat de la dona a Sabadell. Expressen el seu rebuit a la violència contra les dones “només pel fet de ser dones”. Es mostren indignats i expressen el seu condol a la família i l’entorn.

Minut de silenci a Castellar

La víctima residia a Castellar del Vallès. L’ajuntament d’aquest municipi ha convocat un minut de silenci per aquest divendres a les 11 hores als jardins del Palau Tolrà. Així mateix, s’ha decretat un dia de dol al municipi i les banderes romanen a mitja asta.

Més info: ‘Mata la seva sogra a ganivetades en un comerç del Centre de Sabadell‘. 

Foto portada: l’establiment comercial del carrer de Gràcia on la dona ha estat assassinada, aquest dijous. Autor: David B.