Foto portada: concert Heavy per a xics, a l'Eix Macià, l'any passat. Autor: Ajuntament.

Estudiaran implantar noves mesures de seguretat per la Festa Major

L’ajuntament de Sabadell estudiarà en els propers dies si cal augmentar les mesures de seguretat en els principals escenaris de la Festa Major, bàsicament, a l’Eix Macià. Així ho ha anunciat aquest divendres l’alcalde, Maties Serracant.

L’any passat la Festa Major es va celebrar amb el nivell 4 d’alerta terrorista, i els cossos de seguretat van introduir alguns canvis bàsicament a l’avinguda de Francesc Macià. Segons ha explicat Serracant aquest dijous, es van instal·lar pilones de formigó tant a la zona de les Barraques, prop de la plaça de Catalunya com a la zona de la fira, més cap a l’avinguda de la Concòrdia.

Les pilones New Jersey tenien la voluntat d’anar segmentant l’espai de l’Eix Macià i evitar l’entrada de vehicles ja sigui per alcoholèmia o voluntat d’atemptat en l’àmbit del recinte; la policia en va fer un balanç positiu”, ha argumentat l’alcalde.

Vistos els atemptats a Barcelona i a Cambrils, el consistori debatrà en els propers dies si es prenen mesures addicionals de cara a la Festa Major de Sabadell, programada pels dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. “Reevaluem des de fa si les mesures de seguretat que tenim són suficients”, diu Serracant. La programació és manté íntegra a hores d’ara.

Foto portada: concert Heavy per a xics, a l’Eix Macià, l’any passat. Autor: Ajuntament.