Foto portada: cedida per Mossos d'Esquadra.

Investiguen un membre dels ‘Hells angels’ per extorsió i pertinença a grup criminal

Els Mossos d’Esquadra investiguen un veí de Sabadell per la seva presumpta participació en l’extorsió i l’assalt violent al domicili del propietari d’un estudi de tatuatges de Tarragona. En total, s’han detingut sis persones, membres dels Hell’s Angels.

La policia catalana va detenir el 30 i 31 de març dues persones en la primera fase de la investigació. Ara n’han detingut dos més, i estan investigant dues persones més. En total, sis investigats, quatre d’ells detinguts, per assaltar una persona a l’interior del seu domicili. El van colpejar, robar i intimidar. Els detinguts van amenaçar de trencar els dits i les mans a la víctima si no els pagava 2.000 euros mensuals. Els investigats pertenyen als Àngels de l’infern.

Els investigats formen part del Club de Motos Hells Angels. Els sis investigats resideixen a Sabadell, Sant  Feliu de Llobregat, Badalona i Barcelona. Tots tenen nacionalitat espanyola. Se’ls acusa d’extorsió, robatori amb violència i intimidació, violació de domicili i pertinença a grup criminal.

La investigació va començar al març quan un veí del camp de Tarragona, propietari d’un centre de tatuatges, va denunciar que l’extorquien. L’havien assaltat al seu domicili, sostreient-li diners i amenançant-lo de trencar-li els dits i les mans amb un martell si no els pagava 2.000 euros al mes. Els Mossos sostenen que amenaçar amb el martell és una tècnica comuna entre els membres dels Àngels de l’infern.

Els detinguts van entrar a la presó per ordre del jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona. El passat 8 de novembre es van detenir la resta de presumptes autors dels fets. La policia catalana recorda que l’Europol considera els Hells Angels un grup criminal delictiu, ja que perpetra actes delictius en benefici de la pròpia organització aprofitant l’organització i estructura típica dels Motors Club.

Foto portada: cedida per Mossos d’Esquadra.