Campanya joguines Creu Roja. Autor: Creu Roja.

La Creu Roja busca voluntaris per la recollida de joguines de Nadal

La Creu Roja de Sabadell fa una crida a totes aquelles persones que vulguin ser voluntàries de l’entitat en els propers mesos per a preparar la campanya ‘Joguina educativa’. El programa busca recollir unes 3.500 joguines.

Els voluntaris de la Creu Roja participaran en tot el procés de la campanya, des de la seva difusió, la recollida de les joguines, el muntatge dels lots i el seu posterior repartiment. Els destinataris seran els infants de famílies amb més dificultats econòmiques, segons l’entitat.

La campanya Joguina educativa es posarà en marxa al mes de novembre a dos municipis més a part de Sabadell, són Sant Quirze i Barberà. Qui vulgui ser voluntari haurà de tenir almenys 16 anys i la Creu Roja demana a tothom que vulgui col·laborar amb la campanya que contacti amb l’entitat per telèfon o anant a la seva seu de la Gran Via, en el cas de Sabadell, o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Quirze.

Esperen arribar a uns 1.500 infants

En les properes setmanes la Creu Roja donarà a conèixer el calendari de recollida de joguines i farà una crida a la ciutadania i a les empreses perquè facin aportacions. Aquest any l’entitat espera recollir unes 3.500 joguines, que segons les últimes estimacions, repartiran entre uns 1.500 infants de les tres localitats que participen en la campanya.

Foto portada: la recollida de joguines de la Creu Roja, en una imatge d’arxiu. Autor: Creu Roja.