Foto portada: aficionat madridista, a l'Eix Macià, aquest dissabte. Autor: David B.

La festa madridista a l’Eix Macià, en fotos

El Real Madrid ha guanyat aquest dissabte la Champions League de futbol, principal competició continental. És la 12ª Copa d’Europa dels madridistes. La comunitat ‘merengue’ de Sabadell ho ha celebrat amb intensitat a l’Eix Macià.

El club madrileny s’ha imposat per 4 gols a 1 a la Juventus de Turín, en la final disputada a Cardiff (Gales). Els blancs i els turinens han jugat una disputada primera part, que ha finalitzat amb empat a un gols. Però a la segona els de Zidene han estat molt superiors, i han passat per sobre de l’equip italià amb un 4 a 1 final.

Així el Real Madrid ha aconseguit aquesta temporada la Lliga i la Champions League, una gesta que no complien des dels anys 60 del segle passat. A més, és la primera vegada que el mateix club guanya dues vegades consecutives la màxima competició continental en el format actual, que data de 1992.

Si no pots veure les fotos, ves a Flickr: ‘El madridisme celebra la ‘duodécima’ o a Facebook’.

El Real Madrid ha aconseguit la seva 12ª Copa d’Europa, la quarta en les tres darreres temporades. La comunitat madridista de Sabadell ho ha celebrat a l’Eix Macià, on s’ha tallat el trànsit per seguretat.

Foto portada: aficionat madridista, a l’Eix Macià, aquest dissabte. Autor: David B.