Foto portada: un moment de l'anterior edició. Autor: J.L.Lai.

La masia de Can Deu acull diumenge una nova edició de la Festa de Tardor

L’Espai Natura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 acull aquest diumenge la tercera edició de la Festa de la Tardor. Estarà dedicada als productes propis de l’estació i hi haurà diverses activitats durant tot el matí. L’entrada és gratuïta. L’any passat s’hi van acostar més de 4.500 persones.

Les portes de la Masia de Can Deu s’obriran a partir de les 10 del matí, i fins les 15 hores. Totes les activitats seran gratuïtes, i s’hi podran conèixer aspectes de la vida tradicional relacionats amb aquesta estació. Hi haurà servei de bar amb entrapans i begudes al prat de la masia, i un espai habilitat per a nadons.

El tema central són els productes agrícoles i forestals, amb un espai gastronòmic i possibilitat de fer un tast de productes a un preu de tres euros per cinc consumicions del tast de plats.

Al pati de la masia s’ubicarà un punt informatiu amb les activitats organitzades durant la festa: entre altres, hi haurà tallers infantils, visita als animals de la granja, contacontes, un mercat de productes agrícoles i forestals de temporada, espectacles itinerants, una mostra d’art i natura, jocs autònoms i espectacles infantils. A més, hi haurà una exposició sobre els efectes de la ventada del 2014 al bosc de Can Deu i les accions de recuperació que s’han fet. També hi haurà visites al Museu de la vida al camp.

L’organització convoca un Concurs fotogràfic sobre la festa, i de cara als infants un Concurs de dibuix infantil. Podeu consultar el programa d’actes en aquest enllaç.

Foto portada: un moment de l’anterior edició. Autor: J.L.Lai.