Foto portada: el pont de la Salut, des del Ripoll. Autor: Sergio Rodriguez

La neu captiva els sabadellencs

Han estat unes hores però ben aprofitades i sense gaires incidències. La neu que ha caigut des de la primera hora del matí fins al migdia aquest dimecres ha captivat els sabadellencs, que han aprofitat per immortalitzar el moment. 

Des de primera hora del matí, iSabadell ha rebut a través de correu electrònic (redaccio@isabadellcat), Twitter (@iSabadellcat) o Facebook desenes d’imatges. Aquesta és una selecció.

Si no podeu veure les fotos aquí, ho podeu fer a Flickr: ‘La nevada a Sabadell, vista pels lectors de iSabadell‘. La neu s’ha deixat veure des de tots els racons de la ciutat. Especialment gaudida ha estat a les zones verdes, com el parc de Catalunya, el parc Central del Vallès, el bosc de la Concòrdia o el parc d’Odessa. No obstant, poc després de les 9 del matí la neu ha perdut intensitat, la temperatura ha pujat una mica i s’ha començat a fondre. Després del migdia, la pluja ha deixat la neu en poc més que un record, excepte en algunes rotondes i parcs on encara, a mitja tarda, es deixa veure.

Tres escoles no han obert aquest matí a Sabadell. El transport escolar del Consell Comarcal s’ha suspès durant tota la jornada. Es preveu que aquest dijous la normalitat ja sigui total a la ciutat i la resta de Catalunya.

Foto portada: el pont de la Salut, des del Ripoll. Autor: Sergio Rodriguez.