Panera Atendis. Autor: David B.

La panera d’Atendis, cada any més gran
Aquest dimecres la Fundació Atendis i Comerç Centre han presentat la vuitena edició del Més que una Panera, que compta amb el suport de 96 empreses i comerços col·laboradors.

“La Panera”, com l’ha definit el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, inclou desenes de productes dels que destaquen un creuer per a dues persones, una tablet, una smart TV, un rellotge Apple, un patinet elèctric, una bicicleta, productes de la llar i alimentaris així com una samarreta de FC Barcelona i del CE Sabadell, signades pels seus jugadors. Tot el que té la panera ho podeu consultar a la següent foto.

Productes que hi haurà a la panera.
Productes que hi haurà a la panera.

Les butlletes que es vendran a 2,50 euros, es poden adquirir en 27 comerços, als centres d’Atendis (La Carena i Casal Can Rull) i a la Fira de Santa Llúcia. La Panera es sortejarà davant de notari el 27 de desembre a les 12 del migdia. En aquesta edició el cartell l’ha realitzat un alumne de l’Escola Illa. L’entitat sabadellenca s’ha posat com a fita vendre 7.500 participacions de la panera, amb la que es recaptarà 18.750 euros. En les set edicions anteriors Atendis ha recaptat 80.000 euros amb més de 27.000 euros butlletes venudes.

El president de la Fundació Atendis, Josep M. Suàrez, ha explicat que el ‘Més que una Panera’ ajuda a cofinançar diferents activitats de l’entitat, ja que les subvencions públiques cobreixen prop del 50 per cent del pressupost de l’entitat que és de nou milions d’euros anuals”.

Foto portada: Panera d’Atendis a la botiga Xeviot. Autor: David B.