La planta de pediatria del Taulí es convertirà en un fons marí

El Parc Taulí ha presentat Una Onada de Petits Somriures, que transformarà la planta de Pediatria en un fons marí de fantasia i joc, amb l’objectiu de millorar notablement el confort dels més petits en els ingressos hospitalaris.

Aquest nou projecte que s’ha iniciat pot beneficiar uns 100.000 infants que el Parc Taulí té com a pacients de la seva àrea de referència.

Professionals del Taulí asseguren que “l’ingrés hospitalari d’un menor per qualsevol motiu és una font d’estrès per a tots els qui hi estan implicats i està demostrat que un major grau d’humanització de l’estada hospitalària, amb un espais més confortables, propers i familiars, pot tenir una incidència positiva en la pròpia recuperació dels infants, amb una reducció de l’estrès, les pors i l’ansietat”.

En una primera fase es remodelarà l’Àrea d’hospitalització de Pediatria, ubicada a la segona planta de l’edifici Taulí. Al passadís, s’alternaran pòrtics de colors per emmarcar les habitacions, amb zones intermèdies en les que hi haurà jocs i murals interactius per pintar. Els infants podran personalitzar la identificació de les habitacions, que per dins renovaran tot el mobiliari i s’ambientaran amb diferents animals del fons marí. En una segona fase es continuarà amb la remodelació dels espais de l’Hospital de dia, de Consultes externes i de l’àrea pediàtrica del Servei d’Urgències..

Per poder fer possible la primera fase d’aquest projecte, el Parc Taulí engega una campanya de mecenatge, adreçada tant a particulars com a empreses i entitats, mitjançant la seva pàgina web, en la qual s’hi aniran publicant totes les noves propostes de col·laboració i novetats relacionades amb aquest projecte de Pediatria del Parc Taulí.

Foto portada: presentació de Una Onada de Petits Somriures. Autor: David B.