Foto portada: un tatuador, aquesta tarda. Autor: David B.

La Sabadell Tattoo Convention espera rebre 10.000 visitants fins diumenge

La quarta edició del saló Expo Tattoo Convention ha obert les seves portes a Fira Sabadell aquest divendres. L’organització espera atraure uns 10.000 visitants fins la nit de diumenge. El saló presenta algunes de les novetats del sector.

La convenció de Sabadell serà la primera a Espanya on es comercialitzi l’audiotattoo, un tatuatge que pot ser reproduït a nivell sonor mitjançant una aplicació mòbil i que permet tintar la pell amb sons com la veu d’un nadó o uns acords musicals. És la primera vegada que es fa a Espanya i estem molt satisfets”, assegura Íñigo Abril, organitzador de l’esdeveniment.

Demostració de l'audiotattoo. Autor: David B.
Demostració de l’audiotattoo. Autor: David B.

Segons Abril, hi haurà uns 300 tatuadors a la convenció, que ja des d’aquest divendres treballen a ple rendiment. “En molts casos hi ha cites convingudes des de fa molt de temps ja que tenim tatuadors de 18 països diferents i les reserves es fan amb molta antel·lació”, assegura Abril. Entre altres, hi ha tatuadors de Brasil, Veneçuela, Argentina, Colòmbia, Hongria, Polònia, Bulgària, Itàlia o França, de bona part de les comunitats autònomes catalanes i diversos estudis catalans, entre ells, bastants de Sabadell.

La quarta Sabadell Tattoo Convention ha obert portes aquest divendres i estarà a Fira Sabadell fins la nit de diumenge. Ja hi ha garantida una cinquena edició, la tardor del 2018, fins i tot amb el cartell ja dissenyat. Representants municipals han fet una visita inaugural aquesta tarda. Entre ells, hi ha assistit la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Marisol Martínez, i el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Foto portada: un tatuador, aquesta tarda. Autor: David B.