Foto portada: Vidal, Berlanga i Ferràndiz. Autor: cedida / Ajuntament.

L’Ajuntament posa en marxa un servei per assessorar els joves sobre el consum de drogues

Amb el Servei d’Assessorament i Informació de Drogues l’Ajuntament vol respondre als joves totes les qüestions que puguin tenir sobre el consum i efectes de les drogues, en siguin consumidors o no. El nou servei es troba a l’Oficina Jove, al Centre.

El nou Servei d’Assessorament i Informació de Drogues (SAID) neix amb l’objectiu d’orientar i donar suport als joves i a les seves famílies sobre el consum i els efectes de les drogues. L’Oficina Jove de Sabadell atendrà totes les consultes de manera gratuïta, individualitzada i confidencial, entre dimarts i dijous.

També hi haurà la possibilitat de pactar visites o consultes en altres hores segons les necessitats dels usuaris. A més, es pot contactar amb el SAID a través del telèfon 680 402 795 (per telèfon o WhatsApp) o al correu infodrogues@ajsabadell.cat.

El SAID respon a la necessitat de disposar d’un servei per resoldre interrogants quan el consum de substàncies encara no es percep com a problemàtic. És un servei al qual pots adreçar-te tant en si en consumeixes com si no”, assegura el regidor de Salut Ramon Vidal.

Aquest servei forma part del Pla Local de Drogues i també centrarà la seva activitat en l’assessorament als professionals relacionats amb l’atenció sobre el consum de drogues. La posada en marxa del servei respon a la voluntat de diferents col·lectius de la ciutat que havien reivindicat la seva creació, amb especial èmfasi en les persones que el consum de drogues no els havia generat fins ara conseqüències de gravetat.

Foto portada: Vidal, Berlanga i Ferràndiz, en la presentació del servei. Autor: cedida / Ajuntament.