Plaça Montserrat Roig. Autor; David B.

Les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig, a l’Eixample, queden unides

Des d’aquest divendres ha quedat tallada la circulació de vehicles al carrer de Calvet d’Estrella que separa les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig.

Amb aquest tall de la circulació el carrer de Calvet d’Estrella i que coincideix amb l’inici de la Festa Major del barri, passa a ser un pas de vianants entre l’avinguda de Barberà i el carrer de Fra Luis de León, tot i que es mantindrà un passadís perquè els veïns puguin accedir al gual existent.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero (ERC), ha manifestat que “aquesta actuació permetrà connectar dues places que fins ara quedaven separades per una barrera innecessària. Aquesta és una nova fita en l’objectiu que els ciutadans recuperin el protagonisme dins l’espai públic”.

D’aquesta manera, les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas estaran unides per un carrer de vianants que permetrà crear un gran espai d’ús ciutadà, on ampliar les activitats de lleure de les places. En fases posteriors, es preveuen millores en la urbanització per augmentar la qualitat de l’espai públic.

Foto portada: carrer Calvet d’Estrella tallat al trànsit amb la plaça Montserrat Roig al fons, aquest divendres. Autor: David B.