Escola Samuntada

L’escola Samuntada organitza el dia 25 la tercera cursa solidària de la mà de Creu Roja

L’Escola Samuntada organitza per aquest dissabte 25 de novembre la tercera edició de la ‘Cursa 0-99’ solidària i familiar al Parc Taulí.

La iniciativa, que enguany compta amb el suport de Creu Roja Sabadell, té l’objectiu de fomentar l’esport, l’alimentació saludable i l’educació emocional. La cursa està destinada al públic familiar i se celebrarà als voltants de l’escola, al Parc Taulí, a tocar de la Torre de l’Aigua.

Hi haurà diferents grups de corredors, els menuts de tres i quatre anys correran 300 metres; els de cinc i sis anys correran 500 metres; els de set i vuit anys 700 metres; i la resta de corredors faran la cursa llarga, d’uns 1500 metres.

Per aconseguir el dorsal de participació, cal portar una joguina que ha de ser cooperativa, no bèl·lica ni sexista, ja que amb la cursa es participa en la campanya Joguina educativa de la Creu Roja. La inscripció a la cursa es pot fer en línia a través del web de l’escola o el mateix dia de la prova a partir de les 9:30 hores.

Un cop finalitzada la cursa, se celebraran diferents activitats com una classe de zumba i s’obsequiarà als corredors amb una motxilla, un buff i més obsequis aportats pels patrocinadors i col·laboradors.

Foto portada: primera edició de la cursa 0-99. Autor. David B.