Foto portada: alumnes i la moto que participarà. Autor: cedida.

L’Institut Castellarnau, de nou a les 24 hores de Catalunya de motociclisme

Un equip d’estudiants de l’Institut Castellarnau participarà per 14ª vegada de manera voluntària i desinteressada en les 24 hores de Catalunya de motociclisme al Circuit de Catalunya del 7 al 9 de juliol. El passat 19 de juny es va decidir l’equip que participarà.

Els alumnes del centre s’apunten per preparar una de les motocicletes que participaran en les 24 hores de Catalunya. Segons el centre educatiu, l’èxit d’aquesta participació és el gran esforç que fan els alumnes per fer possible el projecte. Hi ha la participació d’estudiants de diferents famílies, sobretot agreix el centre l’esforç que fa l’equip de la família Sanitària perquè prepara als 4 pilots i a tot l’equip humà, però també l’esforç dels professionals de transport de vehicles autopropulsats que posen la moto a punt i la pinten amb els colors de l’institut.

Reconeixement públic

Aquest any el projecte s’ha inclòs com a projecte innovador al centre educatiu Castellarnau amb el reconeixement de la Generalitat de Catalunya en el programa INNOVA FP.

Foto portada: l’Equip 24 hores de Catalunya de l’Institut Castellarnau. Autor: cedida.