Foto portada: dos visitants a la fira. Autor: David B.

L’univers Playmobil se cita a Fira Sabadell

Malgrat la pluja que està protagonitzant aquest dies la quotidianeitat a Sabadell, la fira A Sabadell som clics es celebra amb normalitat a Fira Sabadell. Es tracta de la principal aglomeració de peces de Playmobil i diorames a nivell europeu. 

La fira A Sabadell som clicks se celebra des de fa uns anys a la ciutat. En aquesta edició s’allargarà fins les 20 hores d’aquest diumenge, quan tancarà les portes. Entre les activitats, un concurs per buscar clicks que tindrà lots de Playmobil com a premis, i el sorteig d’un vol en avioneta per a tota la família a l’Aeroclub Sabadell. La fira té tallers familiars amb manualitats, pintura i jocs gegants. S’ha habilitat un photocall amb clicks gegants i s’ha obert un concurs a Instagram amb l’etiqueta #ClicksSBD2018. Hi ha espai de venda de peces descatalogades i novetats al mercat alemany.

Si no pots veure les fotos, pots fer-ho a Flickr: ‘A Sabadell som clics 2018

El saló va obrir a primera hora de dissabte, amb un públic majoritàriament familiar. Al migdia els tinents d’alcalde Joan Berlanga i Marisol Martínez, i el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, van fer la visita inaugural. L’entrada és gratuïta per als menors de 12 anys. La resta han de pagar tres euros. El saló està organitzat per l’Ajuntament, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks, amb la col·laboració del Parc de Bombers i l’Aeroclub Sabadell.

Foto portada: dos visitants a la fira. Autor: David B.