Foto portada: Cristià i Roca, a l'Aula de l'Aigua. Autor: cedida.

15 restaurants promocionaran l’aigua de l’aixeta pel Dia Mundial de l’Aigua

A partir d’aquest dijous una quinzena d’establiments de Sabadell promocionaran el consum d’aigua de l’aixeta, en el marc d’un acord entre el Gremi d’Hostaleria i Aigües Sabadell. 

L’acord es posa en marxa aquest dijous, Dia Mundial de l’Aigua, després d’una signatura entre el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme del Vallès i l’empresa concessionària Aigües Sabadell.

Els primers restaurants adherits serviran aigua de l’aixeta en ampolles de vidre facilitades per l’empresa.  Les ampolles s’acompanyaran amb un document que explica amb detall l’acció.

En paraules del director d’Aigües Sabadell, Joan Cristià, l’aigua de la xarxa és la “més econòmica i sostenible. Consumint aigua de l’aixeta estem contribuint a l’economia circular i a la protecció del medi ambient”, ha afegit. “L’aigua és un element fonamental a les cuines dels restaurants de la ciutat”, ha recordat Jordi Roca, president del Gremi d’Hostaleria. “Estem contents de participar en aquesta iniciativa de sensibilització pionera”, ha afegit.

Aigües Sabadell fa cada any més de 5.000 controls i analítiques en diferents punts. Els resultats es poden veure a la web de l’empresa.

El Gremi d’Hostaleria treballarà per tal que el màxim nombre dels seus restaurants adherits se sumin a la iniciativa progressivament. De moment, els restaurants que participaran a la campanya, a partir de demà dijous, són: DUUO, Racó del Campanar, Trenta y Tantos, Lihados, Frankfurt Sena, La Tete, Catalunya, Vita Viridis, Alonso Restaurant, Bar Alegre, Bar cafeteria Schnapps, Els Tranquils i Restaurant 42, La SandvitxeriaLa Fresca.

Foto portada: Cristià i Roca, a l’Aula de l’Aigua. Autor: cedida.